Nová funkce na Týmuj - přepínání účtů

Přepínání účtů je zbrusu nová funkce, kterou jsme přidali v aktualizaci 4.5.0 na web i do mobilních aplikací Týmuj pro iOS a Android.


Jak přepínání účtů funguje?

Přepínání účtů vám umožňuje mít najednou přihlášené 2 i více účtů a přepínat mezi nimi bez nutnosti odhlašovat se a znovu se přihlašovat. Při přepnutí účtu dojde k přenačtení aplikace a k zobrazení uživatelských dat aktivního účtu.

Přepínání účtů aktivujete kliknutím na tlačítko "Změnit účet" v záložce "Další" v mobilní aplikaci, nebo kliknutím na ikonu svého profilu vpravo nahoře ve webové verzi Týmuj.

Následně kliknete na položku "+ Přidat účet" a vyplníte jeho přihlašovací údaje. A to je celé!

Pokud byste chtěli spárovaný účet naopak odebrat, stačí u něj kliknout na ikonu křížku vpravo.


Přepínání účtů a mobilní notifikace

V momentě, kdy si v aplikaci aktivujete přepínání účtu a přihlásíte si druhý nebo další účty, začnou vám chodit mobilní notifikace ke všem těmto účtům - bez ohledu na to, který je zrovna v aplikaci aktivní. Nepřijdete tedy o informace z žádného účtu.

Pokud máte například sourozence stejného věku ve stejném týmu a chodily by vám 2x identické notifikace, doporučujeme u jednoho účtu tyto notifikace vypnout. Návod, jak nastavit notifikace najdete zde: https://tymuj.cz/blogs/8


Pro koho je přepínání účtů určeno?

Tato funkce je praktická především pro rodiče, kteří mají buďto více potomků, nebo například používají Týmuj sami pro svůj osobní sport a zároveň pro sport svých dětí. Mohou si takto do jedné aplikace nahrát zároveň svůj účet i účty svých dětí a pohodlně mezi nimi přepínat.